Επικοινωνία

Διεύθυνση Γραφείου: Αγίας Σοφίας 30, Θεσσαλονίκη, Τ.Κ 54622

Τηλ: 2313-023313     Κιν: 6938244811

Τα ραντεβού πραγματοποιούνται καθημερινά από τις 09:00 π.μ. έως τις 21:00 μ.μ. αναλόγως με τη διαθεσιμότητα του γραφείου. 

Για να κλείσετε ραντεβού θα χρειαστεί να  δώσετε τα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο). Είναι πιθανό να χρειαστεί να αφήσετε μήνυμα στον αυτόματο τηλεφωνητή για να επικοινωνήσω μαζί σας. 

Τα ραντεβού κλείνονται τηλεφωνικά από τον ίδιο τον ενδιαφερόμενο, εκτός εάν είναι κάτω των 18 ετών, περίπτωση κατά την οποία κλείνονται από τον γονέα ή τον κηδεμόνα.

Για τα προγράμματα εκπαίδευσης ή βιωματικών σεμιναρίων μπορείτε να δείτε την ιστοσελίδα -  Ψυχολογικο Εργαστήρι ή ακόμα να γράψετε στην ηλεκτρονική διεύθυνση του γραφείου  info@liamitsea.com  δηλώνοντας το πρόγραμμα για το οποίο ενδιαφέρεστε.


Συμβουλευτική μέσω τηλεδιάσκεψης (Skype)

Εάν δεν μπορείτε να επισκεφθείτε το γραφεί της Λία Μητσέα είτε γιατί μένετε μακριά είτε γιατί συγκεκριμένους λόγους αποφεύγετε να έρθετε σε επαφή με έναν ειδικό ψυχικής υγείας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την τηλεδιάσκεψη (Skype) και την αλληλογραφία μέσω email. Τηλεφωνείστε για περισσότερες πληροφορίες στο 2313-023313.